Please use this identifier to cite or link to this item:
http://e-lib.bsufl.by/handle/edoc/9171| Title: | Специфика образования наименований блюд китайской кухни |
| Authors: | Антонович, Юлия Алексеевна |
| Keywords: | Языкознание (лингвистика) Частное языкознание. Языки мира Китайский язык Лексикология. Лексическая семантика Язык и речь Язык и культура. Лингвокультурология |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Минский государственный лингвистический университет |
| Citation: | Пути поднебесной : сб. науч. тр. – Минск : МГЛУ, 2022. – Вып. 9.– С. 133–136. |
| URI: | http://e-lib.mslu.by/handle/edoc/9171 |
| ISBN: | 978-985-28-0112-6 |
| Appears in Collections: | Пути Поднебесной (статьи) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Антонович Юлия Алексеевна. Специфика образования наименований блюд китайской.pdf | 302,46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.